Rólunk

Az Ön jó látásáért és a gondtalan olvasásért 
Honti Optika - Heves

A Honti Optika 1996-óta működik Heves város központjában, a Zrínyi út 2/A alatt. 2001-ben kezdtük meg a computeres szemvizsgálatot és a kontaktlencse illesztést. A vizsgálatot Dr. Vidics Viktória szemész szakorvos végzi. Heti két alkalommal: szerda délelőtt és csütörtök délután. Bejelentkezni személyesen vagy a 0630/616-7116-os telefonoszámon lehet. A szemüvegek üzletünkben készülnek, pontosságukról az egyik legmodernebb számítógép vezérlésű csiszológép gondoskodik. Szemüvegkereteink között megtalálhatóak a márkás és az olcsóbb kategóriák. Ezekhez a német ZEISS, a japán HOYA és a francia Essilor lencsegyár prémium minőségű szemüveglencséit ajánljuk.

 

Szolgáltatások

A Honti Optika Szakértő Látszerészei több éves tapasztalata és szaktudása mellett a Honti Optika 6x garanciarendszere* biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben.

A Honti Optika szaküzleteiben teljes körű optikai szolgáltatást nyújtunk vásárlóinknak

melynek alapja a szakembereink által helyben elvégzett 6 pontos látásvizsgálat. Miután megállapítottuk az Ön látásigényének megfelelő dioptriát, segítünk kiválasztani az elvárásának legmegfelelőbb szemüveglencse és szemüvegkeret kombinációt. Ezt követően magasan képzett szakembereink a Honti Optika minőségi követelményeinek megfelelően, kitűnő minőségben elkészítik az Ön szemüvegét, így teljes körű garanciát vállalva a szemvizsgálattól a tökéletes látást biztosító szemüvegig.

 

 

- 6x4 hónap, azaz 2 év gyártási garanciát vállalunk az Ön által vásárolt Zeiss / Hoya / Essilor 1.50 DuraVision Silver UV / SHV / Crizal Alizé UV MAP típustól kezdődően/ szemüveglencsék felületkezelésére. Gyártási hiba esetén a szemüveglencséjét ugyanolyan típusú és dioptria értékű lencsére cseréljük, hogy Ön minden helyzetben tisztán lásson. Nem számít gyártási hibának a helytelen kezelésből fakadó felszíni sérülés.

 

 

- 6x2 hónap, azaz 1 év törési és repedési garanciát vállalunk, ha extra erős Zeiss és Hoya PNX 1.53 szemüveglencsét vásárol, hogy Ön hosszútávon élvezhesse a szemüvege által nyújtott előnyöket.

 

 

- 6x2 hónap, azaz 1 év jótállást vállalunk az Ön által vásárolt bármely típusú szemüvegkeretre, amennyiben a vásárolt komplett szemüveg értéke meghaladja a bruttó 10.000 Ft-ot.

 

 

- Ha Ön kiemelkedően strapabíró flexibilis titán keretet vásárol, 60 fokos elhajlásig törési garanciát vállalunk szemüvegkeretére. Nem vonatkozik a garancia a helytelen karbantartás, szándékos rongálásból fakadó problémákra. Kérjük kizárólag a Honti Optika szakembereivel végeztesse a javításokat!

 

 

- 6x1 hónapos, azaz fél éves megszokási garanciát vállalunk bármilyen Hoya és Essilor progresszív lencse és 3x1 hónapos megszokási garanciát vállalunk Zeiss progresszív lencse vásárlásakor, hogy közelre és távolra egyaránt jól lásson, minden élethelyzetben. Ha szakértő munkánk ellenére nem tudja megszokni a lencsét, fél éven belül kicseréljük azt egy azonos dioptria értékű bifokális vagy távoli és közeli szemüveglencsére.

 

 

- Honti Optika Szervizelési Csomag: kapcsolódó szolgáltatásként 6 alkalommal 1 éven belül díjtalanul vállaljuk szemüvegének ultrahangos tisztítását, csavarjainak meghúzását és szükség szerint az orrtámaszainak és szárvégeinek beállítását, hogy Ön és szemüvege mindig kitűnő formában legyen!

Annak érdekében, hogy Ön még egyszerűbben és kényelmesebben vásárolhassa meg új szemüvegét vagy kontaktlencséjét számos egészségbiztosítási pénztárral kapcsolatban állunk.

Szemüveg javítás

 

Szemüveg tisztitás

 

Szűrés
 

 

Látáskorrekció
 

 

Szemvizsgálat
 

 

Szemüveg értékesítés

 

 

Időpont foglalás szemvizsgálatra

A szem sokkal többet árul el az egészségünkről annál,hogy rossz vagy homályos a látásunk. Segítségével a szakember általános egészségi állapotára is rálátást nyerhet, és felfedezheti más betegségek előjeleit (pl. szürkehályog, zöldhályog, magas vérnyomás, cukorbetegség)

 

 

Szemüvegének elkészítéséhez előzetes vizsgálati időpontot kérhet

6 pontos, szűrővizsgálat, kontaktlencse vizsgálat. 

Annak érdekében, hogy Ön még egyszerűbben és kényelmesebben vásárolhassa meg új szemüvegét vagy kontaktlencséjét számos egészségbiztosítási pénztárral kapcsolatban állunk.

Dr. Vidics Viktória

szemész szakorvos

 

 

  • KEDD

    Délelőtt 9:00-től 11:00-ig

  • CSÜTÖRTÖK

    Délután 14:30-től 17:00-ig

  • BEJELENTKEZÉS

    Időpontfoglalásért kérem hívja a
    06 30 616 7116 telefonszámot.

 

Akciók, Hírek

Kapcsolat

Elérhetőségek
Térkép